Tàctica 360º

frame_cafeïna1tactica360-03

Te n’has de convèncer

Molts estudis avalen el fet que les persones amb habilitats emocionals ben desenvolupades tenen més probabilitats de sentir-se satisfetes i ser eficaces en la vida.

Daniel Goleman juntament amb el Consorci per a la Investigació sobre Intel·ligència Emocional a les Organitzacions indiquen clarament que la Intel·ligència Emocional és el factor d’èxit més important en qualsevol carrera, més que el quocient intel·lectual o la perícia tècnica. De fet la IE és responsable d’entre el 85% i el 90% de l’èxit dels líders en les organitzacions. Des de Tàctica 360 º creiem que la persona completa ha de reconèixer, entendre i gestionar les seves competències i habilitats.

ELS NOSTRES SERVEIS

Millora les teves competències personals

Descobreix-te a tu mateix i treu el teu major potencial amb els nostres cursos de Competència Personal. La vida ens ofereix moments feliços, bonics i moments difícils i durs, a través de l’autoconeixement podem crear un “jo” amb unes competències, habilitats i aptituds que ens ayuden a ser millors i, com no, ser més feliços.

Formació per a organitzacions i col·lectius

Formació per a empreses, organitzacions, entitats, associacions, col·lectius… L’objectiu: Treballar les nostres habilitats humanes en equip. Lideratge ressonant, comunicació efectica, organització d’equips, coaching, prevenció de l’estrès, resolució de conflictes, assertivitat, etc.

Formació a mida

Formació específica a les necessitats reals del client. Per demanda o per mitjà de mecanismes d’anàlisi, descobrirem quina formació és l’adequada per aconseguir el que es pretén.

Tallers

Formació pràctica i vivencial. Millora a través de l’experiència intensa dels nostres tallers. Hi ha aprenentatges que no són efectius sense la vivència i la pròpia experiència, per això mateix el millor format són els tallers.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s